FRISK I NORD Forebyggende Rådgivning Innemiljø Sikkerhet Kropp
FiN
- det er friskt å leve i nord!

Sykle til jobben

Dato: 16.04.07 13:17

3. mai - 30. juni 2007

Sykle til jobben aksjonen er Norges største aksjon med formål å motivere flest mulig til å være i fysisk aktivitet. Alle som er aktive kan delta, de som jogger, går, sykler, svømmer eller aktiv på en annen måte.

Frisk i Nord oppfordrer bedriften til å delta på sykle til jobben aksjonen ved enten å registrere seg på nettsiden: www.sykletiljobben.no, eller bruke vedlagte oppfølgingsskjema som de enkelt kan bruke. Skjemaet gjelder for 14 dager, men bedriften kan selvfølgelig lage et nytt skjema om man ønsker å registrere lengre en dette.

I forbindelse med Sykle til jobben aksjonen 2007 vil Frisk i Nord sette opp noen ”stands” strategisk rundt om i byen den 03.05.07 og 04.05.07. Her vil vi dele ut frukt og vannflasker spesialdesignet for Hammerfest. De som registrerer seg som syklende, gående eller joggende til jobb disse to dagene, vil være med i trekningen av fine premier fra G-sport Hammerfest – hjelmer, sekker o.l og ikke minst – en SYKKEL – sponset av ordføreren Hammerfest. Vi står på følgende steder torsdag og fredag morgen: Sykehuset - ved hovedinngangen, Hauanbrua, Hammerfest kirke og ved den Katolske kirke. Vi ser fram til å møte dere i full fart til jobben!!!